Loading...
Kdo smo 2019-02-24T07:53:18+01:00

ZAVEZANI H KAKOVOSTI

Smo moderno in dinamično zasnovan računovodski servis z močno notranjo (pooblaščeni revizorji, računovodje…) in zunanjo mrežo strokovnjakov (pooblaščeni preizkušeni računovodje, preizkušeni davčniki,…), ki nam omogoča celovit pristop, usmerjen k individualnim potrebam strank. Računovodstvo, davčno svetovanje, poslovno in pravno svetovanje ter druge storitve s področja financ opravljamo na način, ki stranki zagotavlja prave in pravočasne informacije v trenutko, ko jih ta potrebuje. S tem pomembno prispevamo k poslovni uspešnosti naših strank. Tako gojimo dolgoročen odnos s strankami, ki temelji na osebnem odnosu in medsebojnem zaupanju.

ZAKAJ IZBRATI NAS

računovodski servis

MILAN JERIČ

Pooblaščeni revizor
direktor | lastnik

SMO VAŠ PARTNER PRI POSLOVANJU

Računovodstvo je temelj na katerem poslovodstvo sprejema svoje odločitve. Te morajo biti prave in pravočasne. Podlaga za to so ustrezna strokovna usposobljenost, dobro poznavanje poslovanja naročnika in hitra ter stalna medsebojna komunikacija. Naš računovodski servis vam zato nudimo celovit in sodoben pristop k finančni funkciji, ki med drugim zajema:

  • aktivno spremljanje poslovanja naročnika;

  • obveščanje o ključnih zakonskih spremembah;

  • informiranje o medletnem poslovnem izidu;

  • svetovanje pri investicijskih odločitvah ter racionalizaciji poslovanja;

DRUŽBENO ODGOVORNI

Pri svojem delovanju se stalno trudimo izpolnjevati naše zaveze k etičnemu vedenju, ekonomskemu razvoju, izboljševanju kakovosti življenja zaposlenih in družbe. V okviru tega računovodski servis zasleduje družbeno odgovornost:

  • do strank – graditi dobre in odprte medsebojne odnose, ki so temelj za spoštljiv in dolgoročen odnos;

  • do stroke – pridobivati strokovna znanja za nadgrajevanje in izboljševanje kakovosti storitev;

  • do okolja – spodbujati elektronsko poslovanje, uporabljati recikliran papir, spodbujati in sodelovati v različnih akcijah za ohranjanje zdravega in čistega okolja.

racunovodski-servis-B1

URŠKA JERIČ

računovodja

NAŠI PARTNERJI O NAS

Odkar sodelujemo z računovodstvom Promotiv je naše razumevanje in pregled nad poslovanjem precej boljše. Vedno so na voljo za pojasnila, svetujejo pri integraciji naših spletnih aplikacij, obdobno nas obveščajo o poslovnem izidu in opozarjajo na pomembne zadeve pri mednarodnem poslovanju.

Amir Salešević, AZZS, d.o.o.

Storitve računovodske pisarne Promotiv so res na visokem nivoju. Pomagali so nam pri raznih investicijskih odločitvah, statusnem preoblikovanju in drugih pomembnih prelomnicah.

Tomaž Dolinar, Modri zob

So zelo odzivni in vedno pomagajo z nasveti in iskanjem rešitev. Priporočamo vsakomur.

Tadej Kreft, KraftArt

Računovodstvo Promotiv je naš partner že od vsega začetka našega delovanja. Stalno se lahko zanesemo na njihovo odzivnost in nasvete. Res priporočamo vsakomur.

Odličen računovodski servis na katerega se lahko res vedno zanesemo.

Pimjai Lanon, Chaothai

ZAČNIMO Z DELOM

NE ODLAŠAJTE

Izpolnite kontaktni obrazec na desni in si zagotovite vašo individualno ponudbo še danes.

TU SMO DA VAM POMAGAMO

Ne glede na področje, računovodstvo, davčno svetovanje ali poslovno svetovanje, vam lahko pomagamo, da boste pravočasno sprejemali prave odločitve.

Ime in priimek

E-mail

Telefonska številka

Zadeva

Sporočilo