Loading...
Cenik 2019-02-24T07:41:48+01:00

DOLOČANJE CENE ZA RAČUNOVODSTVO

Dobite največ za svoj denar

racunovodski-servis-cena

Ceno računovodenja določimo na začetku sodelovanja na podlagi posredovanih podatkov stranke o obsegu in posebnostih poslovanja. Na ceno vpliva število poslovnih dogodkov za knjiženje in kompleksnost poslovanja, kot so poslovanje s tujino, proizvodno in trgovsko poslovanje itd. ter morebitne druge storitve, kot so vodenje plačilnega prometa.

Cena računovodskih storitev se ne spreminja iz meseca v mesec ter se obračunava kot mesečni znesek, zato je strošek računovodstva možno predvideti vnaprej. Ceno spreminjamo le ob pomembni spremembi v vašem poslovanju (vedno le za naprej) ali pa se cena vsako leto preverja in sproti, glede na razvoj naročnika in na podlagi medsebojnega soglasja, prilagaja. Za podrobnejše informacije o ceni nas lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca ali neposredno na info@promotiv.si.

ZAČETNI PAVŠALI

Mesečni pavšal vključuje ponavljajoče storitve, ki se za stranko opravljajo vsak mesec. Določi se na podlagi obsega in vrste poslovanja, individualno za vsako stranko. Na ta način se stranki zagotovijo storitve, ki jih pri svojem poslovanju potrebuje, kakor tudi pregled nad stroški.

S.P.

že od €3900mesečno + ddv
  • Računovodstvo za samostojne podjetnike posameznike in druge fizične osebe, ki opravljajo dejavnost.

D.O.O. in DRUŠTVA

že od€49mesečno + ddv
  • Računovodstvo za d.o.o.-je in druge gospodarske družbe, društva, zasebne zavode in druge pravne osebe.

ZAČNIMO Z DELOM

NE ODLAŠAJTE

Izpolnite kontaktni obrazec na desni in si zagotovite vašo individualno ponudbo še danes.

TU SMO DA VAM POMAGAMO

Ne glede na področje, računovodstvo, davčno svetovanje ali poslovno svetovanje, vam lahko pomagamo, da boste pravočasno sprejemali prave odločitve.

Ime in priimek

E-mail

Telefonska številka

Zadeva

Sporočilo